Taartdecoratie en workshops taart/ suikerbloemen

 

TaarTuria

 

Welkom op de site van TaarTuria. Na bijna 17 jaar als ondersteuner van Migrantenzelforganisaties te hebben gewerkt en een studie Italiaans, raakte ik eind 2010, na een bezoek aan New York, in de ban van de cupcakes die je daar bijna op iedere hoek van de straat kunt kopen. Na terugkomst in Nederland begon ik enthousiast met het maken en decoreren van cupcakes en vervolgens met het maken van taarten.


In 2011 heb ik behalve vele verschillende workshops, ook de professionele Master opleiding tot taartdecorateur, PME, gedaan. In Belgie deed- en voltooide ik de opleiding chocoladebewerker en volgde daar ook de opleiding ijsbewerker en verschillende patisserie cursussen. Door het regelmatig volgen van workshops, het bezoeken van taartenbeurzen en het bijhouden van taartensites en taartlectuur blijf ik mijzelf ontwikkelen, waardoor ik steeds nieuwe dingen bijleer.


Nu maak ik dan taarten en bonbons in opdracht en geef ik workshops taart en suikerbloemen. Als u een idee voor een taart heeft of misschien een vraag die u niet op mijn site heeft kunnen vinden laat me dat dan weten, ik zal u snel beantwoorden. En als u zelf wilt taarten of wilt leren om suikerbloemen te maken, kijk dan op de pagina’s workshops of er iets leuks voor u bijstaat.


Ik wens u veel plezier op mijn site.

 

Leuk dat u op mijn website komt kijken. Voor een voor u persoonlijk gemaakte originele kinder- verjaardags-, bruids, geboorte of wat dan ook (ijs)taart, cupcakes,bonbons, workshops of kinderfeestjes bent u hier aan het juiste adres.